Chiar si cea mai mica ciobitura se poate transforma intr-o fisura majora din cauza unei simple schimbari a temperaturii de afara. Crapaturile pot capata dimensiuni considerabile care necesita inlocuirea cu un parbriz nou. Asadar, e mai bine sa reparam ciobiturile cat mai repede posibil din momentul in care ele apar, economisind timp si bani. Express Tint poate repara majoritatea ciobiturilor intainte ca acestea sa se extinda, devenind foarte putin observabile.

Repararea parbrizului este un proces permanent prin care se elimina aerul din ciobitura si se injecteaza rasina de inalta claritate. Procesul sudeaza sticla si reda rezistenta si integritatea structurala a parbrizului.

Majoritatea reparatiilor dureaza intre 30 si 60 minute. Uneori, din cauza tipului, dimensiunii si pozitionarii ciobiturii, reparatia nu este posibila.

IMPORTANT!!! Este recomandat ca imediat dupa producerea ciobiturii, sa se lipeasca o bucata de scotch deasupra acesteia pentru a impiedica patrunderea impuritatilor sau a apei.